LIIKE ON LÄÄKETTÄ
TODELLAKIN!
MUTTA JÄRJELLÄ SILTI ETEENPÄIN...
Ohjaukseni tavoite ei ole nyt ja heti tässä sinulle kaikki - hyvä lihaskunto - hyvä fyysinen kunto - liikunnallinen habitus jne, Vaan tavoitteenani on ohjata sinua turvalliselle polulle, hyvien elämäntapojen tielle, jolloin voit nauttia
- arjestasi enemmän
- jaksat enemmän
- pysyt terveenä.
Tähän kaikkeen liittyy tietysti ravinnollisten asioiden päivittäminen, liikunnan ottaminen mukaan arkeen, arjen rytmittäminen järkevästi sekä ongelmakohtien poistaminen, jotka eivät vie sinua kohti parempaa hyvinvointia. Ennenkin sanottiin "Hitaasti hyvä tulee" ja siksi edetäänkin Step by Step -tyyliin. Nappaa talteen ja kokeile!

LIIKUNTA OSAKSI ARKEA -
PIENIN ASKELIN
PALAUDUTKO KUNNOLLA -
MITTAA HENGITYKSEN LAATUSI
Tunnetko olevasi väsynyt? Hengästytkö helposti? Tunnetko, ettet pysty hengittämään kunnolla? Tunnetko, että sisäänhengitys jää hieman kesken, et saa ilmaa kunnolla sisään? Joudutko ottamaan välillä syvempiä hengityksiä tai huokailetko usein?
Monestikaan emme tiedosta omaa hengitystämme, koska pidämme sitä automaationa. Huoleton ja vapaa hengitys on äänetöntä. Ääni hengityksen yhteydessä kertoo hengityksen heikentyneestä tilasta. Ja tämä kannattaa ehdottomasti korjata, sillä hengitämme päivässä n 25 000 kertaa. Joten sillä on merkitystä kehollemme ja terveydellemme.
Hengitysmittauksella nähdään hengityksesi laatu: onko se tarpeeksi syvää, rytmikästä, palauttaako se kehoa, miten pulssi reagoi hengitykseen jne.
Käytän HeartMathin emWave Pro ohjelmaa että sen mobiiliversiota InnerBalancea pikamittaukseen. Mittaukset tehdään helposti korvalehdestä, joten sinun ei tarvitse puhaltaa mihinkään. Lisäksi palautumisen pitempiaikaiseen seuraamaiseen voidaan käyttää Firstbeatin hyvinvointianalyysiä.
Paremman hengityksen ja terveydentilan avain on käsissäsi. Jos pohdit asiaa, tule juttelemaan, mitä voidaan tilanteellesi tehdä. Huolehdi omasta hyvinvoinnistasi. Ota yhteyttä!

TOSSUT JALKAAN - aloittelijalle
HUOLEHDI OMASTA ELÄMÄNRYTMISTÄSI
FIRSTBEAT - hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.
Mittaus antaa sinulle ......